InspectorBros Aerial Oy
ILMAKUVAUS – 360-KUVAUS - KIINTEISTÖKUVAUS - MARKKINOINTIKUVAUS
IBA mainos kuva 21.10.2019-page-001.jpg

Palvelut

Palveluvalikoimamme


360-kuvaus ja 360-Virtuaaliesitykset

Paranna yrityksesi näkyvyyttö 360-kuvien ja 360-VR esityksen avulla.

360-kuvilla ja 360-esityksellä yrityksen, tilojen tai asuntojen esittely on tehokkaampaa.

360-kierroksen sisälle voidaan lisätä mm. linkkejä, kuvia, videota erilaisia ilmoitustauluja jne. 

Kuulumme Google Trusted ohjelmaan, joten teemme myös Google Maps-palveluun sisätiloista 360-esityksiä


Tekninen Ilmakuvaus

Teknisellä ilmakuvauksella tarkoitamme rakennusten ja kiinteistöjen kuvaamista kuntokartoituksia, työmaasuunnittelua tai uudisrakentamista silmälläpitäen.

Ilmakuvausmenetelmillä pystytään tuottamaan arvokasta dataa erilaisten työvaiheiden suunnittelun ja ongelmien ennakoimisen tueksi.

Kuvauskopterilla pystytään korvata osittain tai kokonaan monia raskaan kaluston työvaiheita, kuten nosturin käyttöä ongelmakohtien tarkastuksessa ja raportoinnissa.Markkinointi ja mainoskuvaukset

Kun tarvitaan näyttävää videomateriaalia  tai still-kuvia lintuperspektiivistä tai maanpinnalta markkinoinnin tueksi, tarjolla on paljon erilaisia vaihtoehtoja monenlaisiin projekteihin.  

Käytössämme on laadukas multikopterikalusto. sekä käsikuvauskalusto ja 360˚-kamerat.

 Olemme tehneet yhteistyötä yritysmarkkinoinnin saralla myös mainosvideoiden teossa. Jos haluat keskustella mahdollisuuksista yhteistyöhön erilaisten tuotantojen parissa, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Meiltä ja yhteistyökumppaneiltamme löytyy editointiosaamista ja kauttamme on mahdollista saada valmis räätälöity kokonaisuus mainontatarpeitasi varten.


Vaihekuvaus

Uudisrakennuspuolella työvaiheiden dokumentointi ilmasta käsin otetuilla vaihekuvilla on muun dokumentoinnin ohella yleistymässä myös Suomessa.

Vaihekuvia voidaan hyödyntää työmaalogistiikan suunnittelussa, markkinoinnissa, tai rakennustarkastuksen tukena. Korkeatasoiset ilmakuvat auttavat rakennuttajaa hahmottamaan kokonaisuuksia ja varmistamaan työvaiheiden laadun niin sisäisessä valvonnassa kuin loppuasiakkaankin suuntaan.ILMAKUVAUS

Kiinteistökuvaus, tonttien ja maa-alueiden ilmakuvat. Asuntomyyntikuvat, mainosvideot, luontokohteet ja monet muut käyttötarkoitukset-

Multikopterin käyttö säästää aikaa ja rahaa. Kalustolla pääsee kohteisiin, joihin ei ilman telineitä tai kalliita nostureita olisi mahdollista päästä käsiksi.


muut kuvaukset

Jos sinulla on idea, joka ei suoraan osu palveluvalikoimaamme - ole rohkeasti yhteydessä niin keskustellaan asiasta.


                                   Edut ja vastuullisuus: 

  • Markkinointi- ja 360-kuvaukset sekä virtuaaliesittelyt: Yrityseksen näkyvyys paranee ja sitä kautta asiakkaat löytää palvelvelut paremmin.

  • Ilmakuvaus mahdollistaa laajemman kuvausalueen: ei telineitä tai henkilönostimia, kustannustehokas, ympäristöystävällinen

  • Kaikki työvaiheet suoritetaan turvallisuudesta tinkimättä ja lupa-asiat voit huoletta jättää meidän hoidettavaksi.

  • Kaikki toimintamme on vakuutettua.